Újságíró leszek

Könnyű kitalálni, elsősorban azoknak szól, akiket érdekel az ember, mint egyén, mint társadalmi lény, kíváncsian fordul életünk hétköznapjai és ünnepi pillanatai felé. Ha ebben magadra ismersz és szeretsz kérdéseket feltenni, viszont fáradhatatlanul utána is jársz a válaszoknak, itt a helyed!

Mikortól jelentkezhetsz?
Természetesen minden korosztálynak a maga igénye szerint alakítjuk a tematikát, az egyéni érdeklődési kört teljes mértékben figyelembe véve. Várjuk a kicsiket, a harmadik-negyedik osztályosokat, akikkel az alapokat ismertetjük meg, építve, de egyben kiegészítve is a fogalmazás órákon tanultakat.
A felső tagozatosokkal megismertetjük az újságírás legfontosabb elemeit, a hangalapú riportkészítés rejtelmeit, később pedig a filmhíradó készítésének alapjait.
Minden esetben kiemelten foglalkozunk az egyéni szókincskészlet bővítésével, a helyesírás, valamint a szövegalkotás képességeinek fejlesztésével.

Lehetőséget biztosítunk elkészült munkáid weboldalunkon, illetve a FACEBOOK oldalunkon történő megjelentetésére, bemutatására!