Csillagász leszek

Neked szól, ha érdekel a bennünket körülvevő világ. Ha többet szeretnél tudni élőhelyünkről, erről a csodálatosan szép kék bolygóról, a naprendszerről, s az egyre táguló világról.

A CSILLAGÁSZ LESZEK I. 3. és 4. osztályosokkal ismerteti meg az alapokat, kedvet teremtve ahhoz, hogy később örömmel mélyedjen el ezen a területen. Játékos formában vezetünk be bolygónk működésébe, kiemelve, hogy miként függ össze a környezetvédelem terén a TE személyes lehetőséged bolygónk jövőjével.

A CSILLAGÁSZ LESZEK II. kurzusra az 5. osztálytól lehet jelentkezni. A folyamatot fokozatosan építjük fel az életkori sajátosságoknak és az egyéni érdeklődésnek megfelelően. Célunk, hogy a törvényszerűségeket meglásd, felismerd , elgondolkodj a miérteken, s próbálj választ találni az önmagad által is feltett kérdésekre.

Egyéni érdeklődés alapján
Mindkét korcsoportban egyénileg foglalkozunk veled, de ha örömmel dolgozol másokkal együtt, lehetőséget biztosítunk kis létszámú “munkacsoportok” létrehozására is a többeket érdeklő azonos részterületek vizsgálatához.
Másrészt tematikánktól függetlenül, azzal foglalkozunk, ami érdekel, amiről szeretnél többet tudni…

Tudomány vs fantasztikum?
Különlegességként, ha már eltávolodtunk a Földtől, foglalkozhatunk a tudományos fantasztikum világával, a SCI-FI-vel. Irodalom és film egyaránt szóba jöhet, akár mint fogyasztó, akár, mint alkotó. Bátran jelentkezz, ha kedvet érzel akár az íráshoz, akár az ilyen témájú könyvek, filmek befogadásához!
Mindent az egyéni érdeklődés határoz meg, nálunk mindent ki lehet próbálni!

Ne feledd! Az elkészített munkádnak felületet biztosítunk weboldalunkon, illetve FACEBOOK oldalunkon is!

Munkaformák
Az együttműködés levelezés (e-mail), közvetlen szóbeli (chat) illetve videókommunikáció (Messenger, Meet, egyéb) formájában valósul meg az egyéni igényeket és lehetőségeket teljes egészében figyelembe véve.